Productions / Future Travels 4 Care
Something
Exposure
Productions
Playground
Movies
Cast
shapeimage 2
This item is not available in English.

Future Travels 4 Care

Op woensdag 28 januari 2009 organiseerde de stuurgroep Competent op weg naar de toekomst van de ROC’s Flevoland, Friese Poort en Landstede haar werkconferentie om haar model rond begeleiden en beoordelen te presenteren en verder te ontwikkelen.

 

De stuurgroep wilde de deelnemers nieuwsgierig maken naar de bijeenkomst en hen de ruimte bieden om los van welke kaders dan ook mee te denken over de ontwikkeling van het model.

 

In opdracht van de stuurgroep heeft Something daarom het tijdreisbureau Future Travels 4 Care (FT4C) in het leven geroepen. FT4C experimenteert met tijdreizen in de zorg. In de aanloop van de conferentie publiceren zij op hun website over een geslaagd tijdreisexperiment met een van de deelnemers aan de conferentie.

 

Als uitnodiging voor de conferentie ontvangen alle deelnemers een e-ticket. Dit ticket geeft gelegenheid om tijdens de conferentie een tijdreis te maken. We kunnen daarmee een blik werpen in de toekomst: hoe ziet de beoordeling en begeleiding er dan uit? Hoe inspireert dat ons tijdens de conferentie?

 

  • Bekijk de website van Future Travels 4 Care;
  • Bekijk de video van het tijdreisexperiment van FT4C op YouTube.

Back to overview
| credits | login