Productions / Santa Claus is Missing
Something
Exposure
Productions
Playground
Movies
Cast
DSC 0033
This item is not available in English.

 

Santa Claus is Missing

Op donderdag 17 december 2008 organiseerde Kessels & Smit, The Learning Company (K&S) haar kerstbijeenkomst. In opdracht van K&S heeft Something deze bijeenkomst vormgegeven.

 

Voorafgaand aan de bijeenkomst ontvingen alle collega’s van K&S een geheime e-mail van Pepper Minstixs van het International World Wide Santa Claus Committee (IWWSCC). Minstixs zat met zijn handen in het haar, omdat de kerstman kwijt was. Hij zocht een oplossing om alsnog kerst te vieren in Amsterdam.

 

Minstixs nodigde alle collega’s uit om op 17 december 2009 te verzamelen bij Pier 10 te Amsterdam. Daar deed een geheim kerstcomité verslag. Voor ieder was er een geheime brief. Doel was om een opleidingsprogramma vorm te geven voor kerstmannen en -vrouwen aan de hand van drie kritische beroepssituaties. Tussentijdse producten werden teruggekoppeld aan de ‘zwarte hand’, de vertegenwoordiger van IWWSCC.

 

De collega’s ontdekken wat voor hen schoonheid is in de winkelstraten van Amsterdam, men ervaart warmte en gemeenschap in de Westerkerk. Aan de hand van eerder gegenereerde input besluiten we de bijeenkomst met het vertellen van een gezamenlijk verhaal in Le Zinc.

 

 

  • Bekijk de foto’s van dit experiment op onze fotopagina.

 

 


Back to overview
| credits | login